Rungtynių pradžia – 20 val.

I. Tayloras sekmadienį nebaigė LKL dvikovos su Vilniaus „Rytu“. Krepšininkui atsinaujino šlaunies skausmai.

Klubas savaitės pradžioje informavo, kad krepšininkas nepatyrė rimtesnės traumos, tačiau garantijų dėl jo žaidimo neturėjo.

Šių metų pradžioje Kauno ekipą papildęs žaidėjas atvyko pakeisti dėl Achilo sausgyslės traumos likusiam sezonui iš rikiuotės iškritusį Keenaną Evansą.

Visgi sveikatos problemos neaplenkė ir I. Tayloro – sausio 22 d. mače su „Wolves“ I. Taylorui įplyšo šlaunies raumuo, kurį jis gydėsi iki vasario vidurio.

Su nuostoliais ir varžovai: klubo vairininkas Georgios Bartzokas trečiadienį pranešė, kad ekipai negalės padėti įžaidėjas Kostas Sloukas.

Kaip ir Žalgiris“, G. Bartzoko auklėtiniai praėjusią savaitę pasiekė dvi pergales ir atsitiesė po pralaimėtų rungtynių Milane (62:83).

OLY turnyro lentelėje viena pergale lenkia Madrido „Real“ klubą bei dviem – „Barcelona“. „Žalgiris“ kartu su keturiomis komandomis turi po 15 pergalių ir 13 nesėkmių, šiuo metu Kazio Maksvyčio auklėtiniai – 9-oje pozicijoje.

Pirmame rate Pirėjuje „Žalgiris“ varžovams nusileido 80:90.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)