Pranešama, kad 22-ejų 211 cm ūgio krepšininkas jau buvo apklaustas Serbijos teisėsaugos.

Iš karto po rungtynių finalinės sirenos „Partizan“ vidurio puolėjas iš Prancūzijos Mathiasas Lessortas grubiai pastūmė F. Petruševą, o po akimirkos dar ir trinktelėjo jam per veidą.

Aikštėje beregint kilo masinis susistumdymas, kurį sklaidyti stengėsi „Partizan“ vairininkas Željko Obradovičius, vėliau viešai atsiprašęs dėl M. Lessorto elgesio.

Pats peštukas taip pat atgailavo, bet kartu tvirtino ketvirtame kėlinyje ne sykį susilaukęs provokacijų ir galiausiai turėjęs „apginti savo orumą“.

„Jeigu būčiau užgauliojamas tik žodžiais, niekada taip neprarasčiau savitvardos. Bet viename epizode jis (F. Petruševas – Delfi) specialiai trenkė man taip, kad net užgniaužė kvapą“, – tikino M. Lessortas.


Tuo metu „Crvena Zvezda“ klubas savo interneto svetainėje cituoja drausminės sankcijas, kurios esą turėtų grėsti M. Lessortui dėl varžovo užpuolimo: iki 50 tūkst. eurų dydžio bauda, taip pat diskvalifikacija iki 15 rungtynių.

„Viešai klausiame, ar lyga turės drąsos dėl grubaus pažeidimo priimti griežčiausius sprendimus, numatytus jos pačios nuostatuose?“ – spaudė „Crvena Zvezda“.

Primename, kad rungtynes 91:82 laimėjo „Partizan“, įsitvirtinęs pirmoje turnyro vietoje (19/2). Titulą ginantys nemylimi Belgrado kaimynai žengia antri (17/3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją