„Anadolu Efes“ iš pergalė buvo gyvybiškai svarbi – nutraukė dviejų pralaimėjimų iš eilės seriją ir toliau kovoja dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

Ispanijos čempionai daug intensyviau pradėjo rungtynes ir po pirmo kėlinio aikštės šeimininkai atsiliko 18:24.

Atrodė, kad karališkasis ispanų klubas toliau tik didins apsukas, tačiau prieš didžiąją pertrauką 11:0 spurtavę E. Atamano auklėtiniai išsiveržė į priekį 42:39.

Trečiojo kėlinio pradžioje Stambulo ekipa suvertė net 6 tritaškius iš eilės ir visiškai perėmė iniciatyvą – prieš paskutinį ketvirtį komandas skyrė 17 taškų (77:60).


„Real“ krepšininkai rankų nenuleido ir pelnę 12 taškų be atsako atkūrė intrigą (79:75). Iš sąstingio aikštės šeimininkus pažadino Elijah Bryanto dvitaškis ir Chriso Singletono dėjimas iš viršaus po perimto kamuolio.

Ispanijos čempionus savo ruožtu tempė Sergio Rodriguezas ir Guerschonas Yabusele, kurie likus žaisti kiek daugiau nei minutę vėl sugrąžino „Real“ komandai pranašumą 83:84.

Įspūdingą ir nepaprastai svarbų tritaškį Stambulo ekipai pelnė ir sėkmę paskutinę minutę garantavo Sh. Larkinas.

Aikštės šeimininkai pataikė 14 iš 28 tritaškių, tačiau pralaimėjo kovą dėl kamuolių 29:34.

Ketvirtadienį savo aikštėje „Anadolu Efes“ žais su Belgrado „Partizan“, o „Real“ namuose priims Milano „Armani Olimpia“.

„Anadolu Efes“: Shane'as Larkinas 18 (8 rez.p., 22 naud.b.), Elijah Bryantas 17, Willas Clyburnas 15, Tiboras Pleissas ir Chrisas Singletonas po 11, Vasilije Micičius 10.

Real“: Džananas Musa 16, Gabrielis Deckas 15, Sergio Rodriguezas 14, Walteris Tavaresas 13, Mario Hezonja ir Gerschonas Yabusele po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją