Ž. Obradovičiaus auklėtiniai antrame ketvirtyje atsiliko net 26:46, o po pirmosios dvikovos pusės turėjo 14 taškų deficitą (34:48).

Po pertraukos šeimininkai dominavo aikštėje, per trečią kėlinį beveik pavijo Duško Ivanovičiaus vadovaujamą ekipą (63:66), o ketvirtame kėlinyje jau tolo nuo varžovų (74:66, 81:72).

„Partizan“ 91:82 (13:24, 21:24, 29:18, 29:15) įveikė „Crvena zvezdą“ bei Adrijos lygoje įsitvirtino 1-oje vietoje (19/2).

„Crvena zvezda“ (17/3) užima antrą vietą.

Dvikovos pabaigoje „Partizan“ lyderis Mathiasas Lessortas atakavo Filipą Petruševą. Aikštėje kilo masinis apsistumdymas, kurį nuramino komandų strategai bei apsaugos darbuotojai.

Po dvikovos Ž. Obradovičius smerkė tokį su sportu nederantį elgesį.

„Turiu pabrėžti, M. Lessortas yra neįtikėtinas, labai energingas žmogus, komandai suteikiantis neįtikėtinų dalykų visais atžvilgiais.

Jam sakiau tai rūbinėje, pakartosiu ir čia: tai, kaip jis pasielgė rungtynių pabaigoje, buvo visiškai nereikalinga ir kaip treneris turiu atsiprašyti Filipo Petruševo.

Ar kažkas buvo tarp žaidėjų prieš tai? Nežinau. Pažiūrėsime vaizdo įrašą ir pamatysime. Jei ir buvo kažkokia provokacija, tai nėra priežastis taip reaguoti dvikovos pabaigoje“, – pabrėžė Ž. Obradovičius.

„Štark“ arenoje dvikovą stebėjo 17 124 žiūrovai, tai naujas ABA lygos rekordas.

„Partizan“: Mathias Lessort 27, Zachas LeDay 17, Dante Exumas 15 taškų.

„Crvena zvezda“: Facundo Campazzo 21, Luka Mitrovičius 17, Benjamin Bentil 10 taškų.

Rungtynių apžvalga:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją