Dvigubą Eurolygos savaitę „Barcelona“ (18-10) penktadienį baigė pralaimėjimu – svečiuose 73:81 (30:18, 10:19, 16:24, 17:20) nusileido tiesioginei konkurentei Stambulo „Fenerbahče“ (17-10) komandai.

„Susikūrėme nemažai situacijų, kai galėjome mesti laisvi, tačiau nepataikėme. Rungtynės galėjo pakrypti kita linkme, tačiau varžovai savo metimus pataikė“, – apgailestavo katalonų ekipos strategas.

Likus žaisti 4 min. „Barca“ sugebėjo persverti rezultatą savo naudai (68:67), tačiau vėliau nepataikė svarbių metimų. „Fenerbahče“ paskutinę atkarpą laimėjo 14:5.

„Niekuomet nekaltinu savo vaikinų, jei jie nepataiko nedengiami. Esu tikras, kad jie dėjo pastangas. Per rungtynes nepataikėme kokius penkis ar šešis tokius metimus. Mums labiausiai pakenkė 50 prie 50 situacijos, kai reikia atkovoti kamuolį, ypač tokioje, po kurios Scottie Wilbekinas pataiko tritaškį. Lemiamais momentais tai gyvybiškai svarbu, viskas susideda iš mažų detalių“, – kalbėjo Šaras.

„Tai yra visos komandos pergalė, – kalbėjo 16 taškų nugalėtojams pelnęs Johnathanas Motley. – Mums reikėjo tokių rungtynių, kad atgautume pasitikėjimą savo jėgomis. Manau, kad antrame kėlinyje padarėme labai gerą darbą.“

„Fenerbahče“ strategas Dimitris Itoudis pasidžiaugė savo auklėtiniais ir jų tinkamu nusiteikimu rungtynėse: „Sirgalių parama buvo nuostabi. Jie mus labai padėjo, kai atsilikome. Buvo momentas, kai negalėjome pataikyti, tačiau nuosekliai dirbome gynyboje, kuri šlubavo pirmame ketvirtyje. Galiausiai gerą gynybą konvertavome į gerą puolimą.“

Kovo 17-ą dieną „Barcelona“ namie priims Belgrado „Crveną zvezdą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją