FIBA Čempionų lygoje Vilniaus „Rytas“ (1/3) skaudžiu pralaimėjimu grįžo į Top-16 etapo kovas ir J grupėje 72:99 (15:26, 22:15, 13:33, 22:25) nusileido Bonos „Telekom Baskets“ (4/0) ekipai.

„Bonos komanda labai gera. Tą gerą žaidimą ji demonstruoja ir Vokietijoje, ir FIBA Čempionų lygoje. Mes mėginome varžytis su ja, laikėmės du kėlinius. Antroje dvikovos dalyje varžovai geriau kovojo dėl kamuolių ir greičiau bėgo. Mums su šiuo varžovu labai trūko jėgos po krepšiu, aukštaūgių, ir tai mus darė pažeidžiamus.

Tai daug lėmė šiose rungtynėse, nes gavę antruosius šansus varžovai surinko 22 taškus. Aš, kaip treneris, išties esu nusivylęs mūsų pasirodymu antroje dalyje, nes mes per anksti pasidavėme, o tai yra išties nepriimtina“, – kalbėjo G. Žibėnas.

Šiame dvikovoje vilniečiai vertėsi be traumuoto Evaldo Kairio ir atleisto legionieriaus Jarviso Williamso.

„Rungtynes pradėjome be energijos, buvome silpni tiek puolime, tiek gynyboje, leidome varžovams pelnyti lengvus taškus greitose atakose. Antrame ketvirtyje atsitiesėme ir solidžiai žaidėme gindamiesi ir tai padėjo pagerinti puolimą, – kalbėjo „Ryto“ vidurio puolėjas Martynas Echodas. – Antroji rungtynių dalis buvo siaubinga. Visiškai neliko energijos, varžovai geriau kovojo dėl kamuolių, greičiau bėgo, o mums nepavyko suregzti solidaus puolimo. Mums tai buvo labai prastos rungtynės.“

Kovo 15-ąją „Rytas“ svečiuose susitiks su „Bahcesehir College“ krepšininkais, kovo 22-ą Top-16 etapo kovas baigs dvikova namuose su Manresos „BAXI“ ekipa.

Į turnyro ketvirtfinalį pateks dvi stipriausios grupės komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją