Tai ketvirta paeiliui „Ryto“ nesėkmė įskaitant pralaimėjimus KMT turnyre ir LKL.

Kitose grupės rungtynėse Manresos BAXI komanda Turkijoje 77:76 įveikė „Bahcesehir College“ ekipą ir pasiekė trečią pergalę.

Tai reiškia, kad Giedriaus Žibėno auklėtiniai nebeturi galimybės pralaimėti, jei kelia tikslą pakovoti dėl vietos ketvirtfinalyje.

Dvikovą Bonoje sėkmingiau pradėję šeimininkai po pirmo ketvirčio pirmavo 26:15. Antrame „Rytas“ pristabdė šeimininkų puolimą ir mažino dviženklį pranašumą.

Prieš pat pertrauką svečiai iš Vilniaus buvo priartėję per vieną metimą (34:37), o po dviejų kėlinių Bonos ekipos pranašumas siekė tik 4 taškus (41:37).

Trečiame kėlinyje sunkiai taškus rinkęs „Rytas“ nespindėjo gynyboje, o „Telekom Baskets“ tik tolo.

Ketvirtį net 33:13 laimėję Bonos krepšininkai nutolo 74:50. Paskutinis kėlinys virto formalumu – 99:72.

Kovo 15-ą „Rytas“ svečiuose susitiks su „Bahcesehir College“ krepšininkais, kovo 22-ą Top-16 etapo kovas baigs dvikova namuose su Manresos „BAXI“ ekipa. Į turnyro ketvirtfinalį pateks dvi stipriausios grupės komandos.

„Telekom Baskets“: TJ Shorts II 22, Javontae Hawkins 20, Collin Malcolm 16, Finn Delany 14.

„Rytas“: Martynas Echodas 14, Elvar Fridriksson 12, Marcus Foster 12, Gytis Masiulis 10, Margiris Normantas 9, Benedek Varadi 7, Tomas Lekūnas ir Gytis Radzevičius po 3, Kendale McCullumas 2 taškai.

Prieš mėnesį šių komandų akistatoje Vilniuje pergalę 86:79 šventė svečiai iš Vokietijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)