Praėjusią savaitę „Žalgirį“ sutriuškinusi „Barcelona“ Eurolygoje fiksuoja penkių pergalių seriją, OLY praėjusiame ture kiek netikėtai 62:83 neprilygo Milano „Olimpia“ ekipai.

„Olympiakos“ yra viena geriasusių ir nuosekliausių komandų Eurolygoje.

Ji taip dalinasi kamuoliu, jog pasimeti. Turėsime atkreipti dėmesį į žaidėjų ir kamuolio judėjimą, į pasikeitimus“, – varžovus gyrė Š. Jasikevičius.

Savo ruožtu OLY strategas Georgios Bartzokas atkreipė dėmesį į akivaizdžius nuovargio ženklus.

„Kai toks tvarkaraštis, nėra laiko kylančioms emocijoms dėl įtempto grafiko ar rungtynių. Mums nereikia žaidėjų motyvuoti prieš dvikovą su tokia puikia komanda kaip „Olympiakos“, – kalbėjo „Barcelonos“ vedlys, kurį cituoja Eurolyga.

„Nežaidėme gerai prieš Milano „Olimpia“ ir „Kolossos“ ekipas. Akivaizdu, mus veikė nuovargis, ne tik fizinis, bet ir psichologinis. Tačiau visos Eurolygos komandos turi sunkius tvarkaraščius.

Turime pakeisti savo požiūrį, prieš akis – labai sunkios rungtynės prieš „Barceloną“. Varžovai demonstruoja gerą sportinę formą, iškovojo penkias pergales paeiliui. Nikola Mirotičius leido komandai pakelti kartelę, be to, labai gerai žaidžia Cory Higginsas.

„Barcelona“ puikiai žaidžia tiek priekyje, tiek gynyboje, tad turime išbraukti nuovargio faktorių iš savo galvų. Žaisime pilnoje arenoje, savo sirgalių akivaizdoje ir privalome atiduoti visas jėgas“, – kalbėjo OLY strategas Georgios Bartzokas.

Pirmame rate Barselonoje šeimininkai pralaimėjo 70:80.

Rungtynių Pirėjuje pradžia – 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją