Ištikimiausi daugkartinių šalies čempionų gerbėjai visus bilietus į Eurolygos kovas šiame sezone išpirko jau penkioliktą kartą.

Rungtynės su Izraelio komanda bus 33-iojo Eurolygos turo susitikimas. Po jo žalgiriečiams reguliariajame sezone liks tik išvyka į Miuncheną.

Pilnutėlė „Žalgirio“ arena bus ir kovo mėnesio rungtynėse su Vilerbano ASVEL, Pirėjo „Olympiacos“ ir Valensijos „Basket“.

Vienintelės Eurolygos rungtynės, į kurias dar yra likę keli šimtai bilietų, yra kovo 29 d. mačas su „AS Monaco“ komanda.

Bilietai sparčiai tirpsta ir į kovo 12 d., sekmadienio, „Betsafe-LKL“ akistatą su Vilniaus „Rytu“. Šis mačas pretenduoja tapti lankomiausiomis šio sezono „Betsafe-LKL“ rungtynėmis.

Bilietus į visas minėtas rungtynes iš anksto įsigyti galima oficialioje „Žalgirio“ bilietų pardavimo sistemoje.

Šiame sezone „Žalgirio“ arenoje Eurolygos rungtynes vidutiniškai stebi 14 735 žiūrovai. Toks sirgalių dėmesys klubui primena 2018/19 metus, kuomet Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamos komandos namų rungtynes vidutiniškai stebėjo 14 808 žiūrovai. Tą sezoną „Žalgiris“ pateko į finalo ketvertą ir iškovojo 3-ią vietą.

Šiemet pagal lankomumą Kauno ekipa – antra Eurolygoje, pirmauja Belgrado „Partizan“ – 17 097 žiūrovai kiekviename namų mače.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją