Sekmadienį sostinės klubas namuose netikėtai 77:88 neatsilaikė ir prieš Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ ekipą.

„Mes sužaidėme prastas rungtynes puolime – nepataikėme daug metimų, įskaitant ir baudų. Po paskutinio savaitgalio Šiauliuose užsidėjome kažkokią papildomą įtampą. Man tai yra keista. Žaidėjai nejautė malonumo.

Gynyboje irgi.. kiekvieną kėlinį praleidome virš 20 taškų. Nesusitvarkėme asmeniškai, paskui ir komandiškai, buvo per daug pigių taškų. Reikia mums visiems pasistiebti ir pradėti nuo gynybos. O tikėtis pergalės su tokiu slogiu žaidimu yra labai sunku“, – po pralaimėjimo spaudos konferencijoje sakė Giedrius Žibėnas.

Paklaustas, kokia buvo jo auklėtinių reakcija po Šiauliuose patirto fiasko, treneris tikino, kad teigiama.

„Kaip turi komanda sureagoti? Nė vienam tai nepatiko. Normalu. Aš, aišku, jau kitą dieną išvažiavau į rinktinę, kai kiti žaidėjai – irgi. Kažkiek nematėme vieni kitų, darbavosi asistentai. Buvo duota ir laisvų dienų.

Atsirado ir pyktis, ir noras, bet, žinote, treniruočių neužtenka, reikia visa tai perkelti į rungtynes. Vėl nuvylėme fanus. Bet pralaimėjus rungtynes reikia kilti į naują šturmą. Niekam čia neįdomūs pasiteisinimai, jų nėra“, – teigė G. Žibėnas.

Vilniečiai šįkart vertėsi be nugaros skausmus pajutusio Margirio Normanto bei čiurną susižeidusio Evaldo Kairio. Tiesa, stratego teigimu, pirmasis jau turėtų padėti komandai kitą savaitę Bonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)