„Staigi mirtis ištiko UAB „Perdanga“ vadovą, buvusį krepšininką, ištikimiausią „Žalgirio“ gerbėją Gintarą Červinskį. Gal skaudus kauniečių pralaimėjimas Barselonoje paveikė Gintaro širdį, nes rytą po rungtynių, ji nustojo plakusi ir Gintaro dvasia iškeliavo amžinybėn“, – rašo V. Mačiulis savo „Facebook“ paskyroje.

„Žalgirietis Arvydas Venclovas, sovietų sąjungos moksleivių pirmenybių, jaunimo žaidynių, o su „Žalgirio“ vyrų čempionas, dar trečiadienį drauge pietavo, planavo būsimus susitikimus.

Jiedu kartu mokėsi Panevėžio sporto mokykloje, kartu studijavo Lietuvos kūno kultūros institute, visada gyveno viename kambaryje. Gintaras ne tik nesiskundė sveikata, bet ir aptarė, kaip rugpjūčio mėnesį jo gimtajame Gelgaudiškyje švęs savo 60-metį.

Kaip ir kasmet vasarą, vėl būtų susitikę 1963-1964 metais gimę krepšininkai Ramūnas Butautas, Šarūnas Marčiulionis, Arvydas Sabonis ir kiti. Dabar jie susirinks atsisveikinti su nuoširdžiu bičiuliu Gintaru. Pareikš užuojautą velionio žmonai Jolantai, dukrai Eglei, sūnums Mindaugui, Mantui, Kasparui, visiems artimiesiems, giminėms, pažįstamiems“, – rašo žurnalistas.

Jis taip pat informavo, kad velionis kovo 11 d. (šeštadienį) 10 val. bus pašarvotas „Rekviem“ laidojimo namuose ( Jonavos g.). Kovo 12 d. 11 val. urna su velionio palaikais bus išlydėta į Gelgaudiškio kapines.

„Ilsėkis ramybėje Gintarai, ištikimas Lietuvos krepšinio, o ypač „Žalgirio“, Bičiuli“, – rašo V. Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)