Sezoną Denverio „Nuggets“ klube pradėjęs argentinietis „Crvena Zvezda“ marškinėlius apsivilko dar gruodį, tačiau iki šiol jis galėjo rungtyniauti tik Adrijos lygoje.

Eurolyga buvo skyrusi Belgrado ekipai draudimą registruoti naujus žaidėjus bei 25 tūkst. eurų baudą už šiurkščius finansinio stabilumo ir sąžiningo žaidimo principų pažeidimus.

Po daugiau nei dviejų mėnesių laukimo „Crvena Zvezda“ sulaukė Eurolygos leidimo registruoti F. Campazzo – jis ketvirtadienį turėtų debiutuoti išvykos mače su Miuncheno „Bayern“.

31-erių krepšininkas Adrijos lygoje per rungtynes vidutiniškai pelno po 14,3 taško, atkovoja po 3,1 kamuolio ir atlieka po 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Crvena Zvezda“ iki Eurolygos reguliariojo sezono pabaigos likus 9 susitikimams kils į lemiamą šturmą dėl vietos atkrintamosiose. Serbai su 11 pergalių ir 14 pralaimėjimų žengia 13-i.

Nuo 10-oje vietoje esančio Kauno „Žalgirio“ Duško Ivanovičiaus auklėtinius skiria dvi pergalės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją