Italas pasitraukė po praėjusio Eurolygos finalo ketverto, kuris jam buvo jau dešimtasis. Garsusis arbitras taip pat yra dirbęs kituose svarbiausiuose krepšinio turnyruose, įskaitant olimpines žaidynes.

Greta savimeilę glostančių prisiminimų išliko ir savotiškų „randų“, tarp kurių pats L. Lamonica išskiria praėjusio sezono rungtynes tarp Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) ir „Barcelona“ (Ispanija) komandų.

Tuomet būtent jis užfiksavo penktą asmeninę pražangą Shane‘ui Larkinui, o be savo žvaigždės likę turkai po pratęsimo pralaimėjo 93:95. Mačo pabaigos nesulaukė ir jų treneris Erginas Atamanas, už kunkuliavusias emocijas išvytas į rūbinę.

Vėliau amerikietis nesivaldydamas liejo savo įtūžį socialiniame tinkle. L. Lamonica pripažįsta, jog tam buvo pagrindo.

„Po to švilpuko kažkas manyje liko sulūžę. Pamaniau, kad pradedu kažką prarasti. Jeigu nematai pražangos, nieko ir nefiksuoji, bet tąkart man pasirodė, kad kažką pamačiau. Ir smegenys pasigavo tą mintį“, – pasakojo 57-erių buvęs arbitras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją