Šiame sezone, atstovaudamas Hamburgo „Towers“ ekipai, 185 cm ūgio amerikietis per 10 sužaistų mačų Europos taurėje vidutiniškai pelno po 11,9 taško, atkovoja 3,5 kamuolio, atlieka 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir perima 1,7 kamuolio.

Vokietijos pirmenybėse K. McCullumas fiksuoja dar solidesnius rodiklius – 15,8 taško, 2,6 atkovoto kamuolio, 5,5 rezultatyvaus perdavimo bei 16,3 naudingumo balo statistika per 26 žaidimo minutes.

„Kendale’as yra talentingas žaidėjas, turintis ne tik turtingą įgūdžių paketą puolime, bet taip pat aktyvių rankų dėka galintis daryti skirtumą ir gynyboje.

Tai krepšininkas, kuris ne tik susikurs progų sau, bet savo žaidimo kūrimu įtrauks ir kitus komandos draugus. Tai atsakomybės nebijantis žaidejas, mėgstantis didelius iššūkius ir pasiruošęs padėti siekti aukščiausių komandos tikslų“, – apie naujoką kalbėjo „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas.

Po etapo NCAA čempionate, 2019 m. K. McCullumas legionieriaus karjerą pradėjo antroje Vokietijos lygoje, tačiau tą sezoną sustabdė COVID-19 pandemija.

2021 m. gynėjas vėl grįžo į Vokietiją, tik šįkart į aukščiausioje šalies lygoje žaidusią Giesseno „46ers“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją