Apie išgalvotą interviu V. Wembanyama parašė savo „Instagram“ paskyroje: „prieš 4 dienas FIBA paviešino išgalvotą interviu su manimi. Kas per velnias?“

Anot šaltinių, krepšininkas davė interviu tik Prancūzijos nacionalinei televizijai (France Télévisions) per „Les Bleus“ treniruočių stovyklą prieš pasaulio čempionato atrankos dvikovas su Čekija ir Lietuva.

Savo išplatintame pareiškime FIBA patvirtino, kad negali nustatyti, ar interviu buvo tikras, ar ne, todėl priėmė sprendimą pašalinti jį iš savo interneto svetainės.


V. Wembanyama yra laikomas favoritu 2023 metų NBA naujokų biržoje būti pašauktam pirmuoju kvietimu. 19-metis 219 cm ūgio vidurio puolėjas prisijungs prie Prancūzijos rinktinės paskutiniame FIBA atrankos lange.

Per lapkričio mėnesio FIBA atrankos lango dvejas rungtynes su Bosnija ir Hercegovina bei Lietuva jis vidutiniškai pelnė 24 taškus, atkovojo 6,5 kamuolio ir perėmė 1,5 kamuolio.

Su prancūzų rinktinės apranga rungtynėse su Lietuva debiutavęs talentas pelnė 20 taškų ir atkovojo 9 kamuolius. Prancūzija tuomet šventė pergalę 90:65.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją