„Žalgirio“ aistruoliai džiaugiasi pirmuoju sezono titulu, kapitono vizitu tribūnoje ir stebėjosi atkaklia finalo eiga, kuriame nugalėtojas paaiškėjo tik paskutinę minutę.

Kazio Maksvyčio auklėtiniai po netikėtai dramatiškos kovos 81:77 (26:17, 14:16, 15:23, 26:21) palaužė Virginijaus Šeškaus treniruojamą Jonavos „CBet“ ekipą bei po rungtynių Šiauliuose į viršų kėlė pirmą sezone iškovotą trofėjų.

„Green White Boys“ tribūna po KMT finalo ketverto turėjo savo nuomonę apie rungtynių metu taikytus garso sprendimus.

„Liūdna, jog aktyvus palaikymas yra žudomas tokiuose turnyruose. DJ leidžiama muzika visų įmanomų stabdymų metu, šventinės atmosferos kurti tikrai nepadeda. Bet situacija kartojasi metai iš metų, todėl tai jau nebestebina.

Po pusfinalio nusprendus, kad neapsimoka taip toli važiuoti namo, nusprendžiame taurės savaitgalį paįvairinti ir pasilikti nakvoti Šiauliuose.

Tad šiek tiek patikrinę miesto gyvenimą ir pažintinius objektus, finalo pradžioje jaučiame, kad palaikymas šiek tiek išsikvėpęs. Bet per ilgąją pertrauką sukaupus jėgų, garsiai ir išdidžiai dominavome arenoje iki galo.

Vienas titulas laimėtas, bet kitą susigrąžinti dar reikės padirbėti (...)“, – rašoma „Green White Boys“ feisbuko paskyroje.

Finalo santrauka:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)