Klaikiai iš toli atakavę šalies vicečempionai 66:77 neatsilaikė prieš titulą ginantį Kauno „Žalgirį“.

Tokiu būdu „7bet-Lietkabelis“ sekmadienį dėl KMT bronzos špaguosis su Vilniaus „Rytu“, o žalgiriečius iš sosto bandys išstumti Jonavos „CBet“.

Nugalėtojams atiteks trofėjus ir 40 tūkstančių, antrajai vietai – 25 tūkst. eurų, trečiajai – 15 tūkst. eurų, o ketvirtajai – 10 tūkst. eurų.

„Sveikinimai „Žalgiriui“. Labai sunku žaisti prieš juos, kai pataikai tik 4 tritaškius iš 29-ių. Tai reiškia, kad visus kitus svarbius dalykus turi daryti beveik tobulai, bet mums tai nepavyko.

Turėjome tuščių minučių atkarpą antrame kėlinyje. Po to mes atsitiesėme, bet lemiamomis akimirkomis laiku nepadarėme pražangų, o „Žalgiris“ daug šansų nesuteikia, kovoti su juo nėra lengva. Eurolygos komandos turi problemų. Susikūrėme savo progų, bet nepataikėme. O su tokiu procentu ir 14 klaidų sunku ką nors nuveikti. Turime pasiruošti rytojui, jei norėsime iškovoti bronzą“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Nenadas Čanakas.


Serbijos krepšinio specialistas užstojo tuštokais šoviniais šaudžiusį (20 min., 1/7 tritaškis) puolėjas Gediminą Oreliką, dėl kurio dalyvavimo rungtynėse apskritai buvo didžiulis klausimas.

„Žinoma, G. Orelikas mums labai svarbus. Vienos prastesnės rungtynės nepakeičia mano nuomonės apie jį. Jis yra vienas mūsų lyderių. Gediminas nesitreniravo, bet žengė į aikštelę. Ačiū jam už pastangas“, – dėkojo „Lietkabelio“ treneris.

Sekmadienis

15:45 val. kova dėl 3 vietos: „Rytas“ – „Lietkabelis“

19:15 val. finalas, „Žalgiris“ – „CBet“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją