Tačiau tai – menka paguoda. Sostinės atstovai krito 86:92 ir sekmadienį turės tenkintis kova dėl trečios vietos.

„Visų pirma, gėda dėl komandos ir dėl fanų, kurie čia atvažiavo palaikyti mūsų. Tikrai nerandu žodžių šitam jausmui apsakyti, labai liūdna. Jie puolime nusiėmė net 18 kamuolių, tai, matyt, viską pasako apie mūsų norą. Nežinau, kas nutiko. Galbūt mes nenusiteikėme tam pusfinaliui. Jie labiau norėjo ir labiau nusipelnė, o mes tikrai nežaidėme tokio krepšinio, kad būtume finale“, – pripažino gynėjas.

Vertindamas sekmadienį laukiantį KMT mažąjį finalą, M. Normantas tvirtino, kad motyvacijos jam trūkti neturėtų.

„Pamiršti nepavyks greičiausiai, bet esame profesionalai, turime atlikti savo darbą ir eiti toliau žaisti“, – teigė Margiris.

Vilniečių kapitonas nepervertino dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimo nuo komandos nušalinto puolėjo Jarviso Williamso įtakos neigiamai pusfinalio baigčiai.

„Jarvis ir prieš tai nežaidė, o mes ir be jo gerai atrodėme, buvome pagavę savo ritmą. Viską apie jį pasiliksime komandos viduje“, – nuo platesnio komentaro susilaikė rytietis.

Jis, kaip „CBet“ pergalės kalvį, išskyrė net 24 taškus sumetusį Edviną Šeškų.

„E. Šeškus yra emocinis žaidėjas. Pataikė vieną, pataikė ir kitą. Mes dažnai per daug arti arti krepšio jam leidome kamuolį priimti. Čia mes jau patys kalti“, – konstatavo M. Normantas.

Paklaustas, ar jautė, kad didžioji dalis Šiaulių arenos sirgo už jonaviečius, Margiris tame nieko neįprasto neįžvelgė.

„Sakykime tiesiai šviesiai: esame nemgėstamiausia komanda. Faktas, kad kiekvienas miestelis palaikys Jonavos klubą labiau nei „Rytą“. Bet tai normalu ir mums jau įprasta, neturėjo įtakos“ –

„Vienų rungtynių specifika faktas, kad yra kitokia. Daug komandų yra, kurios šiemet paslydo. Mes irgi buvome favoritai, bet to neįrodėme aikštelėje“, – tęsė jis.

Jo ir komandos draugų sekmadienį KMT mažajame finale dėl bronzos lauks Panevėžio „Lietkabelis“ arba Kauno „Žalgiris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)