Pajėgiausi NBA krepšininkai bus suskirstyti į L. Jameso ir G. Antetokounmpo komandas. LeBrono ekipą treniruos „Denver Nuggets“ strategas Michaelas Malone‘as, o Giannio – „Boston Celtic“ vairininkas Joe Mazzulla. Šie klubai pirmauja atitinkamai Vakarų ir Rytų konferencijose.

Dėl traumų rungtynėse nežais Stephenas Curry, Kevinas Durantas, Zionas Williamsonas. Praėjusiose rungtynėse su „Chicago Bulls“ riešą susižeidė „Milwaukee Bucks“ lyderis G. Antetokounmpo ir nežinia, ar jis taip pat galės dalyvauti šventėje Solt Leik Sityje.

72-ąjį kartą organizuojamame NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje taip pat vyks kylančių žvaigždžių varžybos, įžymybių rungtynės, dėjimo, snaiperių bei įgūdžių konkursai.

Pirmą šventės dieną vyksiančiame kylančių žvaigždžių turnyre tris ekipas sudarys NBA naujokai ir antramečiai. Ketvirtajai komandai atstovaus G lygos geriausi talentai. Įžymybių rungtynėse dalyvaus žinomi aktoriai, muzikantai, kitų sporto šakų atstovai.

Antrą dieną vyksiančiame įgūdžių konkurse jėgas išmėgins trys komandos, kurioms atstovaus po tris dalyvius. Vienoje iš ekipų bus trys broliai Antetokounmpo – Giannis, Alexas ir Thanasis.

Į krepšį kamuolį dės Trey Murphy („New Orleans Pelicans“), Kenyonas Martinas („Houston Rockets“), Jericho Simsas („New York Knicks“) ir Macas McClungas („Philadelphia 76ers“).

Rankos taiklumą mesdami iš trijų taškų zonos bandys Tyrese‘as Haliburtonas, Buddy Hieldas (abu „Indiana Pacers“), Damianas Lillardas („Portland Trail Blazers“), Juliusas Randle‘as („New York Knicks“), Lauri Markkanenas („Utah Jazz“), Jaysonas Tatumas („Boston Celtics“), Kevinas Huerteris („Sacramento Kings“) ir Tyleris Herro („Miami Heat“).

„Visų žvaigždžių savaitgalio“ renginys Solt Leik Sityje vyks po 30 metų pertraukos. 1993-aisiais čia spindėjo ir dabar jau buvusios „Utah Jazz“ klubo garsenybės Karlas Malone‘as ir Johnas Stocktonas.

NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginius tiesiogiai transliuos naujos kartos televizija „Go3“.

Vasario 18 dieną transliacijos pradžia – 4.00 val., 19 dieną – 3.00 val. 20-ąją – 2.30 val. („TV3 Sport“, „Go3“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją