Prienų klubas laimi antras rungtynes iš ketverių pastarųjų „Betsafe-LKL“.

„CBet“ komanda vertėsi ne tik be traumuoto Vytauto Šulskio, bet ir praeito mačo metu čiurną susižeidusio Edvino Šeškaus.

„CBet“ trečiajame kėlinyje turėjo solidų pranašumą (59:42), tačiau tai buvo tyla prieš audrą.

Svečiai iš Prienų surengė spurtą 14:0 ir vedama Tauro Jogėlos kvėpavo į nugaras Jonavos vyrams – 56:59.

Maža to, „CBet“ neteko vyr. trenerio Virginijaus Šeškaus, kuris trečiojo kėlinio gale užsidirbo antrą techninę pražangą.

Lemiamame ketvirtyje šeimininkai sustojo, o Prienų ekipa pavijo ir kontroliavo situaciją paskutinėmis minutėmis. Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai šventė kiek netikėtą pergalę 85:74.

Po rungtynių V. Šeškus stebėjosi arbitrų sprendimu išvyti jį iš aikštės bei turėjo priekaištų savo auklėtiniams.

„Reikės paklausti, gal jau mada LKL čempionate Šeškų išvyti? Visi matė, ir mes buvome atsisukę, po klaidos, po žingsnių apeliavau apie taisyklių pažeidimą.

Jei teisėjas norės, taip galima kiekvieną trenerį išvyti iš rungtynių. Tai ne kritika ar kažkas, bet pasigendu to bendravimo“, – po dvikovos kalbėjo V. Šeškus.

Anot stratego, jei ir būtų likęs rungtynėse, tai greičiausiai nebūtų išgelbėjęs komandos nuo nesėkmės.

„Ne, nemanau. Aišku, kažkas kitaip būtų, bet pralaimėjus gali įvairiai kalbėti.

Kaip tik maniau, kad išeisiu ir laimės komanda, vedėme 7 taškais, bet sustojome.

Po laimėtų rungtynių prieš „Žalgirį“, po gerų rungtynių su „Rytu“ davėme tų laisvadienių. Dabar to, ką prašai, nė 50 proc. nepadaro. Gynyboje dar atstovime, bet puolimas... mane stebina.

Anksčiau sakydavo, kad pas Šeškų nėra gynybos, bet veikia puolimas.

Labiausiai nerimauju, kad tarpusavyje žaidėjai nepradėtų pyktis“, – spaudos konferencijoje kalbėjo V. Šeškus.

„Viskas sustatyta, kaip reikia žaisti, bet neturime opcijų: gynėjai pavargsta, jei dideli „neužlaužia“, viskas, stoja puolimas.

Gal tikrai nuovargis turi įtakos“, – svarstė V. Šeškus. Jo auklėtiniai šeštadienį KMT pusfinalyje susikaus su Vilniaus „Rytu“. Strategas tikisi, jog savaitgalį bus pasiruošęs Edvinas Šeškus.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją