„Trečios galimybės žaisti „Žalgiryje“ tikriausiai jau nebus. Tai – didžiausia motyvacija. Eini, varai ir stengiesi. Natūralu, kad ne viskas išeina. Matosi, kad man Eurolyga po tiek metų yra nauja. Nėra lengva, bet bandau viską atiduoti, kad turėčiau galimybę“, – apie savo situaciją šiame sezone zalgiris.lt kalbėjo T. Dimša.

Po karjeros etapo 2013–2015 metais kaunietis antrą kartą į „Žalgirį“ sugrįžo 2020 m. vasarą. Tiesa, tuomet M. Schilleris nematė jo ekipos sudėtyje, ir T. Dimša buvo paskolintas Las Palmaso „Gran Canaria“ (Ispanija).

Dabar T. Dimša teigia, jog jo santykius su M. Schilleriu labiausiai komplikavo aiškumo stygius.

„Pats jaučiau, didžioji dalis žaidėjų ir aplinkinių jautė, kad situacija kažkiek buvo neteisinga. Kaip bebūtų, nelaikau jokio didelio pykčio. Treneris sprendžia, kas turi būti komandoje. Jeigu netinku, viskas gerai. Normalu, kad vienam treneriui tinka vieni žaidėjai.

Tiesiog buvo negražu, kad klausiant trenerio tiesiai šviesiai, ar manęs reikia komandoje, jis vengdavo atsakymų ir sakydavo per aplinkui. Tiesiog reikėjo atsakymo, ir aš važiuoju žaisti kitur“, – aiškino T. Dimša.

Antroje šio sezono pusėje priverstinai perėmęs įžaidėjo funkcijas T. Dimša kartu su komanda per 8-erias Eurolygos rungtynes be Keenano Evanso iškovojo 5 pergales. Krepšininkas pasakojo, kad virsti įžaidėju Eurolygoje buvo sunku, tačiau prie to jau spėjo priprasti.

„Iš pradžių jausmas buvo toks… Vis tiek aš nesu tikras įžaidėjas. Kaip viskas dabar bus? Ateina rungtynės, darai klaidas, iš jų mokaisi. Per kitas rungtynes matai, kad geriau ir geriau jautiesi.

Taip, aš dar daug nesukuriu kitiems žaidėjams, bet kitos komandos mato, kad „Žalgiris“ neturi įžaidėjo, todėl jie spaudžia mus. Kartais būna sunku net kamuolį persivaryti. Dabar tai atrodo padaryti vis lengviau. Įgavau pasitikėjimo, suprantu, kad taip lengvai manęs neužspaus“, – sakė žaidėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)