Nuo artėjančio turo (vasario 11 d.) treneriai per rungtynes galės dukart paprašyti teisėjų peržiūrėti abejotinas situacijas.

Antrą kartą pasinaudoti iššūkio taisykle treneriai galės per paskutines dvi rungtynių minutes, jei prieš tai jau bus prašę vaizdo peržiūros.

Atsižvelgus į Kaune vyksiantį Eurolygos finalo ketvertą, pakoreguotos LKL pusfinalių datos.

Eurolygos pusfinaliai vyks gegužės 19 d. (penktadienį), o finalai – 21 d. (sekmadienį). Pirmosios LKL pusfinalio rungtynės buvo numatytos gegužės 19 d., tačiau nuspręsta jas perkelti į gegužės 20 d. (šeštadienį), o vėliau pusfinalių serijos prasitęs gegužės 22 d. (pirmadienį).

LKL valdybos nariams taip pat buvo pristatyta idėja kai kurias čempionato rungtynes surengti užsienyje. Remiantis LKL pranešimu, ši mintis sulaukė palaikymo, tačiau kol kas lieka neaišku, ar tokios rungtynės įvyktų jau šiame sezone, tam reikėtų gauti priimančios šalies krepšinio federacijos ir FIBA pritarimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją