Slogiai startavę katalonai antrame kėlinyje atsiliko 15 taškų skirtumu (26:41), tačiau po didžiosios pertraukos sugebėjo perlaužti susitikimo eigą savo naudai.

Nuo atsarginių žaidėjų suolo pirmo kėlinio pabaigoje pakilęs Rokas Jokubaitis iškart ėmėsi darbo ir per pirmas 3 minutes sumetė 8 taškus.

Lietuvis solidžiai ir finišavo: priešpaskutinę dvikovos minutęs jis pataikė svarbų dvitaškį (76:73), o vėliau realizavo abi baudas ir įtvirtino saviškių pergalę.

Iš viso R. Jokubaitis per 28 minutes surinko 13 taškų (2/4 dvitaškiai, 1/3 tritaškis, 6/7 baudos), 6 rezultatyvius perdavimus ir 1 atkovotą kamuolį.

Rezultatyviau už Roką nugalėtojų gretose pasirodė tik Nicolas Laprovittola, sumetęs 19 taškų. 13 taškų pridėjo Nikola Mirotičius.

Atvykėliams iš Valensijos Jasielis Rivero pasiūlė 18, Kyle'as Alexanderis 16, o Jamesas Webbas – 15 taškų (8 atk. kam.).

„Barcelona“ ketvirtadienį svečiuosis Italijoje, kur Eurolygos rungtynėse susigrums su Bolonijos „Virtus“, o Valensijos „Basket“ penktadienį viešės Graikijoje ir kausis su Atėnų „Panathinaikos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją