Vilniaus „Ryto“ (13-4) komanda turėjo daugiau jėgų rungtynių pabaigoje ir taip išsivežė pergalę iš Jonavos. „Betsafe-LKL“ mače šeštadienį „Rytas“ 75:62 (14:15, 18:20, 19:12, 24:15) pasiekė revanšą prieš „CBet“ (11-7) klubą.

„Turime tris rungtynes per savaitę ir kai žaidžiame septyniese, tai yra labai daug. Viską sudėjus, tikrai galėjome kautis, bet mums nepavyko įgyvendinti savo plano – sustabdyti greitą varžovų puolimą. Viskas yra nuovargyje ir tai persiduoda“, – mintimis dalijosi jonaviečių strategas.

„CBet“ yra priversta verstis be Vytauto Šulskio, kuris patyrė peties traumą mače su Kauno „Žalgiriu“. Ar Jonavos komanda rengiasi ieškoti pastiprinimo?

„Nuolat kalbame, kad mums reikia žaidėjo. Pirmadienį ar antradienį darysime drastiškus sprendimus, nes kitaip neįmanoma. Jei norime palaidoti sezoną, tai galime taip žaisti, bet su tokia rotacija septyniese neištempsime. Tikrai sunku. Dėl nuovargio kenčia ir koncentracija, – kalbėjo V. Šeškus. – Dabar duosime dvi dienas ramybės. Nes jau net rankos silpsta – atrodo per pertraukėlę kalbame vienaip, o aikštėje žaidėjai daro kitaip.“

Pirmąją tarpusavio „Betsafe-LKL“ akistatą Virginijaus Šeškaus auklėtiniai buvo laimėję 78:71. Šios ekipos dar susitiks netrukus Citadele KMT pusfinalyje, kuris vasario 18 dieną vyks Šiauliuose.

Vilniaus „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas pasakojo, kad jo auklėtiniai atliko gerą darbą, kuris susijęs su pastarųjų savaičių treniruotėmis.

„Ypač antroje dalyje padarėme gerus darbus, varžovai pelnė iš viso 62 taškus. Geras rezultatas. Mūsų pačių sprendimai puolime buvo kur kas geresni, mažiau klydome, radome geresnius metimus. Aišku, kažkiek ir jonaviečiai nuvargo. Negaliu atimti kreditų ir iš savo žaidėjų, kurie gerai žaidė gynyboje“, – kalbėjo jis.

Anot trenerio, pavyko sustabdyti varžovų lyderius Martiną Laksą, Glynną Watsoną. G. Žibėnas patikino, kad vis dar traumuoti Lukas Uleckas ir Tomas Lekūnas sparčiai sveiksta ir turėtų sugrįžti iki KMT ketverto varžybų.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją