Puolėjas per 37 minutes pelnė net 40 taškų, (16/20 dvit., 0/1 trit., 8/9 baud.), atkovojo 9 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir dar tiek perėmė kamuolių.

Ą. Tubelis pagerino savo asmeninį NCAA rekordą (32 taškai). Tai buvo vos trečiasis kartas istorijoje, kai „Wildcats“ žaidėjas surinko 40 taškų namų arenoje.

Tribūnose Ąžuolas turėjo savo asmeninę palaikymo komandą.

Rungtynes stebėjo į JAV atvykę artimieji: ESPN skelbia, kad Ąžuolą palaikė mama ir sesuo.

„Ji (mama) manęs nematė iš esmės dvejus metus, tad buvo išties šaunu. Mane palaikė ir jos draugai. Jie visi čia atskrido pirmadienį. Aš manau, ji manimi didžiuojasi“, - po dvikovos kalbėjo Ą. Tubelis.

Paskutinį kartą 40 ir daugiau taškų Arizonos komandai dar 1995-aisiais buvo pelnęs Damonas Stoudamire'as.

„Tai, ką jis padarė šiandien, nė nežinau, kaip tai apibūdinti žodžiais“, – lietuvį gyrė komandos draugas, estas Kerras Kriisa, žaidęs 39 minutes ir pelnęs 13 taškų.

„Aš niekada nemačiau kažko panašaus“, – prisipažino K. Kriisa, 2018-2020 metais vilkėjęs Kauno „Žalgirio“ marškinėlius dublerių ir pagrindinės komandos rungtynėse. Estas 19/20 sezone net spėjo debiutuoti Eurolygoje.

Dvikovą antrame pagal dydį Arizonos valstijos mieste Tuksone stebėjo beveik 15 tūkst. žiūrovų.

„Wildcats“ „Pac-12“ konferencijoje užima 2-ą vietą, Oregono universiteto krepšininkai – šešti.

Ąžuolas Tubelis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją