Dvikovą Lietuvos klubas pradėjo užtikrintai 7 surinktais taškais, bet dar kėlinio viduryje jų varžovai ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė į priekį (11:15). Atsidūrę besivejančių vaidmenyje vilkai kelis sykius išsiveržė į priekį, tačiau antrojo ketvirčio viduryje „BM Stal“ pirmą sykį rungtynėse susikrovė dviženklę persvarą (30:40).

Ahmado Caverio, Ado Juškevičiaus ir Kristupo Žemaičio metimų dėka „Wolves“ dar toliau šeimininkų nepaleido, ėmė mažinti atsilikimą ir trečiojo ketvirčio pradžioje atsiliko tik vieno tolimo metimo atstumu (46:49), bet po to pateko į duobę.

Sužaidus penkias minutes antroje mačo pusėje, „BM Stal“ atitrūko rekordine 12 taškų persvara (48:60). Po R. Kurtinaičio paprašytos pertraukėlės „Wolves“ puolimas atsigavo, vėl ėmė kristi tolimi metimai, o skirtumas tirpti.

Dar du tolimi šūviai pasiekė tikslą paskutinio ketvirčio pradžioje. Po jų vilkai po ilgos pertraukos išsiveržė į priekį ir iniciatyvos iš savo rankų nebepaleido. Likus žaisti kiek daugiau nei 3 minutes, komandas skyrė tik 4 taškai (79:75), bet per likusį laiką rezultatyvias atakas rengė tik „Wolves“ krepšininkai, per kėlinį varžovams leidę įmesti vos 8 taškus.

Naudingiausiu svečių žaidėju šiose rungtynėse išrinktas Eigirdas Žukauskas.

Į Lenkiją šįkart nevyko sveikatos problemų turintys Regimantas Miniotas, Vitalijus Kozys, Tomas Pačėsas ir Jeffery Tayloras.

Wolves“: Ahmadas Caveris 17, Adas Juškevičius 16, Kristupas Žemaitis 14, Mindaugas Lukauskis 9, Eigirdas Žukauskas 8, Arnas Beručka 6, Juanas Gomezas De Liano, Ericas Buckneris ir Marcos Delia po 5. Herkus Kumpys nepasižymėjo.

„BM Stal“: Jakub Garbacz 33, Mateusz Zebski ir Josh Perkins po 13.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją