Tai jau dvyliktas kartas šiame sezone, kai į „Žalgirio“ namų mačą Eurolygoje yra išperkami visi bilietai.

Praėjusią savaitę lankomumo rekordas buvo pasiektas ir „Betsafe-LKL“ čempionate, kai „Žalgirio“ arenoje per rungtynes su Jonavos „CBet“ krepšininkais apsilankė 9249 žiūrovai.

Į vasario mėnesio Eurolygos rungtynes su Belgrado „Partizan“ ir Vitorijos „Baskonia“ komandomis bilietai buvo išpirkti prieš kelias savaites. Būtent rungtynėse su Vitorijos ekipa „Žalgirio“ areną aplankys 200-tūkstantasis šio sezono žiūrovas, kurio lauks ypatingas prizas.

Tiesa, bilietų dar galima įsigyti į kovo mėnesio rungtynes su Vilerbano ASVEL, Pirėjo „Olympiacos“ ir Monako „AS Monaco“ ekipomis bei į balandžio mėnesio susitikimą su Tel Avivo „Maccabi“ komanda.

„Betsafe-LKL“ čempionate artimiausios rungtynės žalgiriečių laukia vasario 12 d. su Prienų „Labas GAS“ krepšininkais ir kovo 12-ąją – su Vilniaus „Ryto“ komanda.

„Žalgirio“ (12-9) šią savaitę laukia dvigubas Eurolygos iššūkis – trečiadienį žaliai balti stos į dvikovą su titulą ginančia Stambulo „Anadolu Efes“ (10-11), penktadienį – namie su Belgrado „Partizan“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją