Varžovų arenoje žaidusi „Partizan“ ekipa pirmojo rato tarpusavio rungtynes namie buvo pralaimėjusi trijų taškų persvara (73:76) ir turėjo galimybę oponentų teritorijoje revanšuotis didesniu – 4 taškų pranašumu, tačiau to padaryti neleido Nemanja Nedovičius.

Paskutinę sekundę „Crvena zvezda“ gynėjas pataikė sudėtingą tritaškį per rankas ir iš „Partizan“ persvaros paliko vos tašką – dabar turnyro lentelėje abi komandas tai sustatė į tą pačią lentyną (10/11), tačiau pasibaigus reguliariajam sezonui lygus pergalių ir pralaimėjimų balansas būtų parankesnis „Crvena zvezda“.

„Partizan“ po 20 taškų pelnė puikiai baudas mačo pabaigoje metęs Dante Exumas ir Zachas LeDay, 13 taškų pridėjo Mathias Lessortas.

„Crvena zvezda“ gretose išsiskyrė Luca Vildoza (26 taškai, 4/7 trit., 6 atk. kam., 29 naud. bal.) ir Nemanja Nedovičius (23 taškai).

13 taškų surinko Ognjenas Dobričius.

Rungtynės truko 2 val. 10 min.

Praėjusią savaitę Kaune suklupusiai „Crvena zvezda“ ekipai tai buvo antras pralaimėjimas turnyre paeiliui.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją