„Olympiakos“ pavijo ne tik „Real“ ekipą, bet pagal pergalių skaičių susilygino su „Barcelona“ bei Stambulo „Fenerbahče“ klubais.

Nuo šios ketveriukės per vieną pergalę atsilieka Kauno „Žalgiris“ (12/8).

Rezultatyviausias sezone Eurolygos rungtynes sužaidė Thomas Walkupas – 18 taškų ir 13 naudingumo balų. Gynėjas – rezultatyviausias nugalėtojų komandoje, jam sėkmingai talkino bulgaras Saša Vezenkovas – 15 taškų ir 14 naudingumo balų.

„Real“ gretose puolimas rėmėsi aukštaūgių renkamais taškais: po 12 taškų pelnė Walteris Tavaresas ir Džananas Musa.

Šeimininkai laimėjo visus kėlinius, o prieš lemiamą ketvirtį turėjo 10 taškų pranašumą (54:44). Į bet kokius svečių bandymus pavyti OLY turėjo savo atsaką, o po T. Walkupo tikslaus baudos metimo likus 3:36 min. Georgios Bartzoko auklėtiniai įgijo 14-os taškų persvarą (66:52) bei atgal nebesižvalgė.

OLY (13/7): Thomas Walkupas 18 (13 naud. b.), Saša Vezenkovas 15, Kostas Sloukas 11, Shaquielle McKissicas 8 taškai.


Tuo metu Stambule Ergino Atamano auklėtiniai beviltiškai pralaimėjo kovą po krepšiais (23-36) bei atliko mažiau rezultatyvių perdavimų (15-20).

„Bayern“ ekipoje penki krepšininkai fiksavo dviženklį taškų skaičių, o rezultatyviausias – Othello Hunteris: 18 taškų (3/4 dvit., 4/6 trit.) ir 9 atkovoti kamuoliai.

Jam sėkmingai talkino Augustine'as Rubitas ir Cassius Winstonas – po 14 taškų.

„Anadolu Efes“ (10/10): Vasilije Micičius 15, Elijah Bryantas 13, Tiboras Pleissas 11, Shane'as Larkinas, Amathas M'Baye ir Rodrigue Beaubois po 8 taškus.

„Bayern“ (8/12): Othello Hunteris 18, Augustine'as Rubitas ir Cassius Winstonas po 14, Nielsas Giffey 11, Ognjenas Jaramazas 10 taškų.


Standings provided by Sofascore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)