Justas Stonkus dvikovą pradėjo taikliu baudos metimu, Aleksas Bieliauskas ir Vytautas Žygas pasižymėjo dvitaškiais, o Kristupo Kepežinsko baudų metimai leido išsiveržti į priekį – 7:6. Du taškus dar pridėjo Mantas Juzėnas, o J.Stonkus ir A.Bieliauskas surinko po keturis – 17:12.

Dar vieną dvitaškį įmetė J.Stonkus, o Dovydas Buika ir Mantas Kočanas įsirašė po keturis taškus – 27:23. Tris taškus pelnė K.Kepežinskas, keturis surinko V.Žygas, o dvitaškius realizavo D.Buika, Nedas Raupelis ir A.Bieliauskas – 40:31.

Po pertraukos kauniečiai sunkiai rinko taškus – per septynias kėlinio minutes V.Žygas pataikė dvitaškį, o D.Buika ir M.Juzėnas įmetė po baudos metimą (44:42). A.Bieliauskas tuomet pataikė iš po krepšio, V.Žygas pasižymėjo septyniais taškais iš eilės, M.Kočanas pridėjo dvitaškį, o M.Juzėnas įmetė dar vieną baudos metimą – 56:48.

Baudos metimą realizavo ir iš toli taikliai atakavo J.Stonkus, o per pusę kėlinio du tolimus metimus įmetė D.Buika – 66:57. Trijų taškų vertės metimą realizavo ir K.Kepežinskas, baudų metimus sumetė J.Stonkus, D.Buika ir Augustas Navickas, o dvitaškiais pergalę įtvirtino A.Bieliauskas ir N.Raupelis – 82:68.

„Žalgiris“: J.Stonkus 17 (5 atk. kam.), D.Buika 15, V.Žygas 15, A.Bieliauskas 12 (6 atk. kam.), K.Kepežinskas 8, M.Kočanas 6 (8 atk. kam.), N.Raupelis 4, M.Juzėnas 4 (8 atk. kam.), A.Navickas 1, D.Daubaris 0, K.Šacas 0, J.Rudaitis 0.

„Bayern“: R.Falkenthalis 13, D.Yiamu 12.


„Žalgirio“ jaunimo ekipos pagrindas sudarytas iš „Žalgiris-3“ ir „Žalgiris-2“ rungtyniaujančių krepšininkų, atitinkamai žaidžiančių RKL ir NKL pirmenybėse.

Vokietijoje vyks vienas iš keturių atrankos turnyrų, kuriame aštuonios komandos kovos dėl vienintelio kelialapio į pagrindinį Eurolygos jaunimo turnyrą, vyksiantį gegužės 19–21 dienomis Eurolygos finalo ketverto metu Kaune.

Vytauto Pliaugos treniruojami žalgiriečiai aštuonių komandų turnyre pateko į B grupę, kurioje be turnyro šeimininkų Miuncheno „Bayern“, taip pat laukia Atėnų „Panathinaikos“ ir iš Eurolygos talentų sudaryta ekipa. Kitoje grupėje varžysis Ulmo „Ratiopharm“, Madrido „Real“, Berlyno ALBA ir Milano „EA7 Emporio Armani“ komandos.

Sausio 20 d., penktadienį, 17.00 val. kauniečiai susitiks su Miuncheno „Bayern“ komanda, o sausio 21 d., šeštadienį, jų lauks net dvejos rungtynės: 11.00 val. – su Eurolygos talentų ekipa, 19.00 val. – su Atėnų „Panathinaikos“ aštuoniolikmečiais.

Atrankos turnyro finalų diena vyks sekmadienį. Kauno „Žalgirio“ ekipos sudėtis: Mantas Juzėnas, Kristupas Kepežinskas, Vytautas Žygas, Justas Stonkus, Nedas Raupelis, Augustas Navickas, Mantas Kočanas, Aleksas Bieliauskas, Dovydas Buika, Kevinas Šacas, Dominykas Daubaris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją