Draugiškame turnyre pirmą kartą nuo profesionalios karjeros pabaigos į krepšinio aikštelę sugrįžo Paulius Jankūnas, atstovavęs Kauno „Žalgirio“ administracijos komandai. Joje taip pat rungtyniavo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, treneris Tautvydas Sabonis, komandos vadovas Mindaugas Kvedaras, puikią formą demonstravę „Žalgirio“ jaunimo komandos treneriai Vytautas Pliauga ir Tautvydas Šležas.

Dėl apdovanojimų taip pat varžėsi „Žalgirio“ Garbės Klubo, Klubo narės įmonės „Lytagros“, fanų grupuotės „Green White Boys“, „Žalgirio“ ambasados Panevėžyje ir Garbės Klubo komanda iš Airijos.

Čempionų titulą po kelių metų pertraukos iškovojo P.Jankūno ir V.Pliaugos vedama „Žalgirio“ administracijos komanda, finale po atkaklios kovos įveikusi „Lytagros“ krepšininkus.

P.Jankūnui atiteko ir turnyro naudingiausio žaidėjo prizas. Trečią vietą užėmė Garbės Klubo komanda iš Airijos.

„Pirmą kartą žaidžiau krepšinį po kelių mėnesių pertraukos, tačiau turėjome gerą komandą“, – kuklinosi P.Jankūnas, kurį interviu metu komandos draugai aplaistė vandeniu.

Turnyru džiaugėsi ir „Žalgirio“ Garbės klubo ambasadorius Airijoje Darijus Penčila.

„Planavome atvykti jau trejus metus ir galiausiai pavyko sudalyvauti. Visi žaliai-balti, todėl buvo labai smagu išbandyti jėgas“, – dėl užimtos trečios vietos neliūdėjo svečias iš Airijos.

"Žalgirio" klubo administracijos komanda (Roko Snarskio nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją