Kaip teigia patys „B Tribūnos“ atstovai, vietoje FIBA Čempionų lygos įkrintamųjų rungtynių su PAOK stebėjimo jie laiką turėjo leisti graikiškoje areštinėje.

„Dar gerokai prieš rungtynes gaunamos gan griežtos taisyklės dėl komandos (ne)palaikymo. Negalima stovėt, rodyt vėliavos. Kitu atveju, būsim išvaryti iš arenos. Nusprendžiam, kad liksim prie savo stiliaus ir kelios akimirkos prieš švilpuką pradedam palaikymą.

Be didesnių ceremonijų vietinės apsaugos ir policijos esam išvedami iš arenos ir praleidžiam keletą valandų graikiškoje areštinėje. Cituojant „dėl mūsų saugumo“. Bendrai – nekoks vakaras ir žaidimui, ir palaikymui. Kitos rungtynės bus ne tik apie krepšinį“, – tikina jie.

Primename, kad vilniečiai antrose įkrintamųjų serijos iki dviejų pergalių rungtynėse Graikijos uostamiestyje apmaudžiai 78:81 nusileido PAOK klubui, nors dar ketvirto kėlinio viduryje pirmavo dviženkliu skirtumu (77:67).

Lemiamas, trečiasis, susitikimas numatytas kitą antradienį, sausio 17 dieną, Lietuvos sostinės „Jeep“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją