Svečiai nuo priešininkų atitrūko antrojo ketvirčio viduryje, kuomet surengė spurtą 10:0 bei susikūrė dviženklę persvarą.

Įpusėjus rungtynėms Jonavos krepšininkai pirmavo 50:37, o po trijų kėlinių buvo priekyje 65:51. Tačiau šeimininkai rankų nenuleido ir ketvirtajame kėlinyje po Deivido Gailiaus taiklaus dvtaškio metimo priartėjo iki 4 taškų (70:74).

Visgi paskutinis žodis priklausė „CBet“ ekipos naujokui Glynnui Watsonui. 25-erių įžaidėjas pelnė 11 taškų iš eilės ir padėjo savo komandai išsaugoti nedidelę persvarą.

Rezultatyviausi nugalėtojų žaidėjai – Edvinas Šeškus ir G. Watsonas – abu jie pelnė po 23 taškus.

Uostamiesčio komandoje daugiausiai taškų įmetė D. Gailius, pelnęs 16 taškų.

Antrasis šios poros mačas vyks sausio 21 d. Jonavoje. Į Citadele KMT finalo ketvertą pateks komanda su geresniu įmestų-praleistų taškų santykiu per dvejas rungtynes.

„Neptūnas“: Deividas Gailius 16, Mindaugas Girdžiūnas 15, Matas Jogėla 13, Rokas Gustys 11, Oskaras Pleikys 7.

„CBet“: Edvinas Šeškus ir Glynnas Watsonas po 23, Goranas Huskičius 10, Dovis Bičkauskis ir Martinas Laksa po 8, Vytautas Šulskis 7.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją