Iš NBA į Europą sugrįžusio F. Campazzo Eurolygoje žaidžiančio artimiausiu metu nepamatysime.

Turnyro organizatoriai informavo, kad Belgrado klubui kol kas yra taikomas draudimas registruoti naujus krepšininkus, kuris galios iki pavasario pradžios. Serbijos sostinės klubui taip pat skirta 25 tūkst. eurų bauda.

Tokios sankcijos „Crvena zvezda“ taikomos dėl „šiurkščių finansinio stabilumo pažeidimų“ – į šią sąvoką patenka ir iš ankstesnių sezonų likusios skolos žaidėjams, klaidinančios informacijos pateikimas siekiant įgyti konkurencinį pranašumą bei kiti pažeidimai.

Prieš Belgrado klubą nukreipti skundai pradėti nagrinėti dar praėjusių metų gruodį. Eurolyga informuoja, kad klubui neišsprendus esamų problemų sankcijos gali būti ir dar griežtesnės.

Tiesa, pati „Crvena zvezda“ su tokiu Eurolygos finansų komisijos sprendimu nežada taikytis ir situaciją grasina sau palankiai išspręsti per teismus.

Argentinietis F. Campazzo jau sužaidė keletą rungtynių Adrijos lygoje, tačiau Eurolygos turnyro metu ir toliau išlieka tik stebėtojas.

Dabartinės sankcijos reiškia, kad gynėjas praleis sausio 20-osios rungtynes Kaune su „Žalgiriu“. Jose „Crvena zvezda“ greičiausiai nepadės ir kitas Argentinos rinktinės narys – gruodžio mėnesio turnyro MVP tapęs, tačiau traumą patyręs Luca Vildoza.

Šiuo metu „Žalgiris“, „Crvena zvezda“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ Eurolygos turnyro lentelelėje dalijasi 8-10 vietas (8 pergalės/8 pralaimėjimai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją