„Rytas“ ir PAOK kovoja iki dviejų pergalių. Seriją laimėjusi komanda pateks į FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etapą. Atsakomasis ir galimai lemiamas susitikimas sausio 11 d. vyks Graikijoje.

„Man labai patiko, kad šiandien rūbinėje nebuvo jokio atsipalaidavimo, žaidėjai nieko nešventė. Turbūt taip pasireiškia branda, kurios mums kartais trūksta. Neturime atsipalaiduoti. Šiandien padarėme gerą darbą, bet Salonikuose bus trigubai sunkiau. Bus daug skausmo, daug kraujo, pergalę reikės iškovoti per kančias“ – sakė G. Žibėnas.

Vilniečiams serijoje priklauso namų aikštelės pranašumas, nes jie H grupėje su 3 pergalėmis liko antri. PAOK su 2 pergalėmis G grupėje užėmė trečiąją vietą.

„Labai svarbu, kad pergalė prieš PAOK yra komandinė pergalė. Visi įnešė didžiulį indėlį gynyboje. PAOK lyderius stabdyti nėra lengva, nes jie gali užsikurti, turėjome būti įsielektrinę visas rungtynes. 18 klaidų nepuošė mūsų puolimo, bet viską, kas šiandien nepavyko puolime, viską ištaisėme gynyboje. Tuo labai džiaugiuosi ir sveikinu kiekvieną žaidėją“, – kalbėjo G. Žibėnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją