8 iš 16 mačų laimėję žalgiriečiai dalinasi 8-10 vietas su titulą ginančiu Stambulo „Anadolu Efes“ klubu ir Belgrado „Crvena Zvezda“.

Pastroji pranešė, kad iš jos rikiuotės kuriam laikui iškrito komandos lyderis Luca Vildoza, kuris patyrė dalinį šlaunies plyšimą. Dėl šios traumos 27-erių metų gynėjas iš Argentinos be krepšinio kamuolio turėtų praleisti apie mėnesį.

Tai reiškia, kad L. Vildoza veikiausiai nepadės saviškiams ir sausio 20 dieną Kaune numatytose atsakomosiose rungtynėse su „Žalgiriu“.

Pirmąjį susitikimą Serbijoje 77:73 laimėjo šeimininkai, o Luca buvo tikras jų pergalės kalvis, finišavęs net su 27 taškais.

L. Vildoza susižeidė per šios savaitės dvikovą su „Barcelona“, kurią „Crvena Zvezda“ po dramatiškos kovos ir pratęsimo pralaimėjo 94:99. Argentinietis ant parketo išbuvo tik 4 su puse minutės.

Šį sezoną jis vidutiniškai renka po 14 taškų ir 13,6 efektyvumo balo bei yra naudingiausias Belgrado ekipos žaidėjas.

Tiesa, CZ gretose Eurolygoje jau artimiausiu metu debiutuos kitas NBA patirties turintis Argentinos krepšinio didmeistris Facundo Campazzo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją