Už likusį sezono laiką (6 mėnesiai) su „Monaco“ marškinėliais graikų ir amerikiečių pilietybes turintis gynėjas gautų 1,25 mln. eurų.

Kol kas tai yra pirmas toks oficialus pasiūlymas, tačiau T. Dorsey paslaugomis norėtų pasinaudoti ir daugiau Eurolygos klubų. Tikėtina, kad pasiūlymų bus daugiau, rašo „Eurohoops“.

Itin pajėgią sudėtį su pagrindine žvaigžde Mike'u Jamesu surinkęs „Monaco“ šį sezoną neslepia ambicijų prasibrauti ne tik į Eurolygos finalo ketvertą.

Dosnus „Monaco“ pasiūlymas tik patvirtina tai, o T. Dorsey karjeroje tokios atlygio sumos už šešis mėnesius dar nebuvo sulaukęs.

Šį sezoną T. Dorsey sužaidė tik trejas NBA rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po tris taškus per beveik tris minutes.

Praėjusį sezoną gynėjas atstovavo Pirėjo „Olympiakos“ ir padėjo komandai prasibrauti į finalo ketvertą rinkdamas vidutiniškai 11,4 taško ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

T. Dorsey šįmet vilkėjo ir Graikijos nacionalinės ekipos marškinėlius – kovojo Europos čempionate. Giannio Atnetokounmpo vedami graikai iš turnyro pasitraukė ketvirtfinalyje, kur nusileido turnyro šeimininkams vokiečiams.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją