Dėl nugaros skausmų nuo lapkričio vidurio nežaidęs M. Grigonis sugrįžo ant parketo Eurolygos rungtynėse Stambule, tačiau jo atstovaujama „Panathinaikos“ ekipa nuo pirmų minučių paleido į priekį aikštės šeimininkus ir jokios intrigos nesukūrė.

28-erių lietuvis ant parketo praleido 11 min., per kurias pelnė 9 taškus (1/1 dvit., 2/5 trit., 1/1 baud.), atkovojo 2 kamuolius, 1 kartą suklydo ir surinko 9 efektyvumo balus.

Kitas „Panathinaikos“ žaidžiantis lietuvis Artūras Gudaitis dėl infekcijos rungtynes praleido.

Rezultatyviausias „Panathinaikos“ gretose buvo antroje mačo pusėje pabudęs Dwyane'as Baconas – 20 taškų. Derrickas Williamsas pridėjo 13 taškų.

Iš žaidimo už svečius kur kas taikliau krepšį atakavusios „Anadolu Efes“ kariaunos gretose pasižymėjo Willas Clyburnas, pelnęs 23 taškus (5/8 trit.) ir atkovojęs 10 kamuolių. Vasilije Micičius pridėjo 19, Bryantas Dunstonas – 13 taškų.

Kitas „Panathinaikos“ žaidžiantis lietuvis Artūras Gudaitis dėl infekcijos rungtynes praleido.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją