Ypač svariai prie pergalės prisidėjo Domantas Sabonis, kuris per 37 min. pelnė 13 taškų, atkovojo net 21 kamuolį, iš jų 7 sugriebė puolime, atliko net 12 rezultatyvių perdavimų, perėmė 1 kamuolį, suklydo ir prasižengė po 4 kartus. Jam žaidžiant „Kings“ pelnė 20 taškų daugiau už varžovus (+/- rodiklis +20).

Tai antras sezone ir 20-as trigubas dublis lietuvio karjeroje.

D. Sabonis taip pat yra pirmasis žaidėjas nuo 1970-ųjų, kuriam per ketverias rungtynes pavyko atkovoti bent 75 kamuolius ir atlikti 30 rezultatyvių perdavimų.

Tokią statistiką lygos istorijoje yra pavykę pasiekti tik 6 žaidėjams: Elginui Baylorui, Wiltui Chamberlainui, Billui Russellui, Maurice'ui Stokesui bei Wesui Unseldui.

„Kings“ po pirmo kėlinio atsiliko tašku, tačiau antrame ir trečiame ketvirčiuose pelnė atitinkamai 40 ir 41-ą tašką bei prieš lemiamą kėlinį turėjo solidžią 20-ies taškų persvarą.

Šeimininkai tvirtai kontroliavo situaciją paskutinėje dvikovos atkarpoje ir pradžiugino sausakimšą areną 17-a pergale sezone.

„Lakers“ gretose išsiskyrė LeBronas Jamesas, per 34 min. pelnęs 31 tašką, atkovojęs 6 kamuolius ir atlikęs 11 rezultatyvių perdavimų.

„Kings“: Kevinas Huerteris 26, Keeganas Murray 23, DeAronas Foxas 22, Harrisonas Barnesas 20, Domantas Sabonis 13.

„Lakers“: LeBronas Jamesas 31, Lonnie Walker 19, Dennisas Schroderis 18, Thomas Bryantas 17 (10 atkov. k.).

Rungtynių santrauka:

Vakarų konferencijoje „Kings“ užima 6-ą vietą, „Lakers“ – 13-a.

Artimiausias rungtynes Sakramento klubas žais namuose gruodžio 24-ąją prieš sostinės „Wizards“ krepšininkus.


Standings provided by Sofascore



Domantas Sabonis mače su "Lakers"

LeBronas Jamesas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją