Per tris minutes Vytenis Lipkevičius surinko penkis taškus ir dar kartą išlygino rezultatą (9:9), o po kelių minučių penkis taškus paeiliui pelnęs Kristianas Kullamae išvedė panevėžiečius į priekį (15:10). „7bet-Lietkabeliui“ pavyko išlaikyti pranašumą iki pat pirmojo kėlinio pabaigos, o antrojo pradžioje jį taikliu dvitaškiu dar padidino į rikiuotę sugrįžęs Jamelas Morrisas (23:16).

Antrame kėlinyje svečiai iš Badalonos neleido varžovams nutolti ir po dar dviejų Ante Tomičiaus taškų sumažino savo deficitą iki minimumo (25:24), o netrukus ir išlygino rezultatą po taiklaus Andreso Felizo dvitaškio (30:30). Pirmąją mačo dalį sėkmingiau užbaigė Panevėžio ekipa, po Morriso tritaškio susigrąžinusi persvarą (39:37).

Po ilgosios pertraukos „Joventut“ sužaidė kiek sėkmingesnę atkarpą, Joelis Parra ir Pau Ribas įsmeigė po tritaškį paeiliui ir padidino savo klubo pranašumą (46:52). Šeimininkams buvo pavykę priartėti, bet du taiklūs Guillemo Viveso tritaškiai sukūrė Badalonos ekipai rekordinę persvarą (54:63), o Parros metimas padidino ją iki dviženklės (54:65).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje svečiai po Pepo Busquetso tritaškio dar labiau nutolo, bet taikliu tolimu metimu atsakė ir Gyorgy Golomanas (63:74), o netrukus dar tris taškus pelnė Lipkevičius, dvitaškį pridėjo Kullamae ir panevėžiečiai priartėjo (68:74).

Likus trims minutėms „7bet-Lietkabeliui“ pavyko dar labiau priartėti, kai tritaškį pataikė Paulius Murauskas (75:78). Visgi Badalonos komanda pelnė septynis taškus be atsako ir vėl įgavo dviženklę persvarą (75:85), o panevėžiečiams sugrįžti iš tokio deficito jau nebepavyko.

„7bet-Lietkabelis“: Vytenis Lipkevičius (5 atk. kam.), Benas Griciūnas (6/6 dvitaškiai) ir Kristianas Kullamae (6 rez. perd.) po 12, Jamelas Morrisas ir Gyorgy Golomanas po 11, Mantas Rubštavičius 8, Gabrielius Maldūnas ir Paulius Murauskas po 5 taškus.

„Joventut“: Henry Ellensonas 17 (8 atk. kam., 5 rez. perd.), Joelis Parra 16, Antė Tomičius 12, Andresas Felizas 11 (3/3 tritaškiai), Pau Ribas 10, Yannickas Kraagas 9, Pepas Busquetsas 7 taškai (7 atk. kam.).

Šiose rungtynėse „7bet-Lietkabelis“ vertėsi be dėl ligos žaisti negalėjusio Stefano Peno.

Artimiausias namų rungtynes „7bet-Lietkabelis“ žais sausio 7 d. –Panevėžyje svečiuosis Jonavos „Cbet“, o sausio 11 d. atvyks Slabožanskės „Prometey“ klubas iš Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją