Rimo Kurtinaičio auklėtiniai išvykoje 89:71 (25:20, 26:15, 19:17, 19:19) palaužė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (3-9).

Dar iki ilgosios pertraukos „Wolves“ nuveikė du svarbius darbus – išprovokavo tris Martyno Pacevičiaus pražangas, o patys peržengė pusšimčio taškų ribą ir pabėgo solidžiu atstumu (51:35). Iškart po ilgosios pertraukos prie šios buvo pridėti keli taškai, iššaukę ilgai lauktą šeimininkų spurtą.

„Pieno žvaigždes“ gaivino Igno Vaitkaus tritaškis, o gynyboje užsivesti padėjo blokas iš toli metusiam Adui Juškevičiui – 58:43. Dar trečiajame kėlinyje į aikštelę mestas buvo Juanas Gomezas de Liano, Regimantas Miniotas iškart po to pasižymėjo dėjimu – 70:52.

Vis dėlto filipinietis aikštėje neužsibuvo – šeimininkai atsitiesė ir po Corey Alleno metimo iš vidutinio nuotolio priartėjo iki dešimties taškų – 60:70. Vis dėlto pasvaliečių sugrįžimas tuo ir baigėsi – aistras numalšinę „vilkai“ sugebėjo susigrąžinti tvirtesnę persvarą ir laimėjo užtikrintai.

„Wolves“ po šios pergalės bent trumpam prisivijo antroje vietoje žengiantį Vilniaus „Rytą“ (9-3), Pasvalio ekipa laikosi dešimta.

„Wolves“: Regimantas Miniotas 20, Eigirdas Žukauskas 19.

„Pieno žvaigždės“: Martynas Pacevičius 16, Justinas Furmanavičius 13, Rihardas Kuksikas 11, Evaldas Šaulys 10.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją