Rungtynėse su „Panathinaikos“ Katalonijos superklubas pirmame kėlinyje pataikė net 8 tritaškius ir 10-ies ir pirmavo 28:12. Tačiau vėliau „Barsa“ puolimas atvėso, o aukštesnę pavarą įjungę svečiai iš Atėnų likus 3 minutėms iki ketvirto kėlinio pabaigos sumažino atsilikimą iki minimumo (68:69). Visgi per likusį laiką šeimininkams pavyko apsiginti nuo varžovų atakų, o Tomašas Satoransky ir Janas Vesely taikliais metimais įtvirtino „Barcelona“ pergalę.

„Žinojome, kad „Panathinaikos“ nepasiduos. Jie visada kovoja iki pabaigos, o Dwayne'as Baconas irgi negali pramesti visų savo metimų. Ketvirtame kėlinyje turėjome labai sunkiai dirbti gynyboje, lemiamais momentais mums pavyko juos pristabdyti, bet puolime mes kankinomės. Aišku, kartais reikia laimėti rungtynes gynybos dėka, ir būtent tai mes šią savaitę ir padarėme. Abejose rungtynėse pademonstravome gerą gynybinį krepšinį, su kuo ir sveikinu savo krepšininkus“, – po rungtynių su PAO kalbėjo Š. Jasikevičius.

Per savaitę dvi pergales iškovojusi „Barcelona“ turnyrinėje lentelėje pavijo dvi nesėkmes patyrusią Stambulo „Fenerbahče“ ekipą. Po 14 turų „Barcelona“, „Fenerbahce“ ir „Monaco“ savo sąskaitose turi po 10 pergalių ir 4 pralaimėjimus.

„Iš tiesų, nėra lengva laimėti dvi Eurolygos rungtynes per savaitę. Bet mes tikrai galime žaisti geriau, ypač paskutinėmis rungtynių minutėmis, dėl to neturiu jokių abejonių. Tik mums reikia laiko“, – pareiškė Š. Jasikevičius.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją