Kol kas panevėžiečiai pralaimėjo visas 4 rungtynes žaisdami svečiuose ir visas 4 pergales iškovojo savo aikštėje.

Dvikovos pradžioje panevėžiečius aikštės šeimininkai nulieju šaltu dušu (0:7), tačiau atsigavę N. Čanako auklėtiniai ne tik pavijo varžovus, bet ir perėmė iniciatyvą į savo rankas (20:12).

Antrajame kėlinyje „Lietkabelio“ klaidos leido „Buraspor“ ekipai išlyginti žaidimą, įpusėjus dvikovai minimaliu skirtumu aikštės šeimininkai pirmavo 36:35.

Vis dėlto po pertraukos vėl geriau žaidė Bursos komanda – diktavo savo sąlygas aikštėje ir likus žaisti paskutinį kėlinį atsiliko dviženkliu skirtumu (46:56).

Panevėžiečiai mėgino pakilti į šturmą ir likus žaisti 20 sek. sumažino skirtumą iki 4 taškų (67:71). Vis dėlto aikštės šeimininkai pergalės iš rankų nepaleido.

„Lietkabelis“ šiose rungtynėse suklydo net 21 kartą.

Paskutines rungtynes šiais metais Europos taurėje „Lietkabelis“ žais gruodžio 21 dieną savo aikštėje su Badalonos „Joventut“.

Lietkabelis“: Kristianas Kullamae 15, Gyorgy Golomanas 12, Benas Griciūnas 9, Mantas Rubštavičius 8, Vytenis Lipkevičius 7, Jamelis Morrisas ir Željko Šakičius po 6, Gabrielius Maldūnas 4, Paulius Murauskas 2.

Buraspor“: Onuralpas Bitimas 18, Zachas Auguste'as ir Anthony Clemmonsas po 14, Davidas Dudzinskis 12, Derekas Needhamas 9.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją