Įtemptose A grupės rungtynėse „Kalnapilio“ arenoje trečiadienio vakarą Nenado Čanako auklėtiniai 79:70 (26:14, 17:22, 14:20, 22:14) įveikė Brešos „Germani“ (2/5) komandą.

Kol kas „Lietkabelis“ laimėjo visas ketverias namie žaistas Europos taurės rungtynes, o išvykoje panevėžiečiams pergalių pasiekti nėra pavykę.

Kevirtojo kėlinio antroje pusėje savo pranašumą įtvirtinusių panevėžiečių gretose rezultatyviausias buvo Jamelas Morrisas, pelnęs 13 taškų (5 rez. perd.). Gabrielius Maldūnas pridėjo 12 (5 atk. kam.), Gyorgy Golomanas ir Benas Griciūnas (5 atk. kam.) po 10, o Vytenis Lipkevičius 9 taškus (7 atk. kam.).

Italijos ekipai po 14 taškų surinko CJ Massinburgas ir Amadeo Della Valle.

Pažymėtina, kad nors „Lietkabelis“ namuose žaidžia labai sėkmingai, žiūrovai pasižiūrėti rungtynių lankosi vangiai – arena ir vėl buvo pustuštė.

Kitą savaitę Panevėžio ekipa viešės Turkijoje, kur susirems su Bursos „Bursaspor Frutti Extra“ (4/3) komanda.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją