Likus 3 minutėms iki ketvirto kėlinio pabaigos šeimininkai pirmavo 71:64, bet tada tritaškius metimus pataikė Cory Higginsas ir Tomašas Satoransky, o svečių atsilikimas aptirpo iki minimumo (70:71).

Netrukus abiejų komandų krepšininkai apsikeitė taikliais metimais, bet po dviejų Nicolaso Laprovittolos baudų prasidėjus paskutinei minutei priekyje 74:73 buvo „Barca“.

Vis dėlto, išsivežti pergalės iš Santjago de Kompostelos Š. Jasikevičiaus auklėtiniams nepavyko. Paskutinėje savo atakoje „Obradoiro“ ekipos lyderis Philas Scrubbas įmetė du taškus su pražanga, o per likusias 5 sekundes puikiai gynyboje padirbėjęs M. Blaževičius neleido Nikola Mirotičiui išlyginti rezultato ir pergalę džiaugėsi šeimininkai.

M. Blaževičius nugalėtojams per 21 minutę surinko 13 taškų (5/9 dvit., 3/5 baud.) ir atkovojo 4 atšokusius kamuolius.

Vos 10 minučių aikštėje praleidęs Rokas Jokubaitis pralaimėjusiems pelnė 2 taškus (1/2 dvit., 0/1 trit.), atkovojo 1 kamuolį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Obradoiro“: Philipas Scrubbas 15, Marekas Blaževičius ir Thomas Scrubbas – po 13, Alvaro Munozas ir Kassius Robertsonas – po 11.

„Barcelona“: Nicolas Laprovittola 15, Nikola Mirotičius 14, Cory Higginsas ir Tomas Satoransky – po 12, Janas Vesely 10.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)