Kazio Maksvyčio auklėtiniai šį sezoną Nemuno saloje dar nėra suklupę – palaikomi savų sirgalių kauniečiai laimėjo tiek visus keturis čia vykusius Eurolygos mačus, tiek ir penkias LKL dvikovas, taigi bendrai jie sieks jau dešimtos pergalės iš eilės.

„Atvyksta dar viena žalia komanda su nemažai pažįstamų veidų ir akcentų – Marius Grigonis, Artūras Gudaitis, Nate'as Woltersas, broliai Georgios ir Panagiotis Kalaitzakiai.

Puolime jie nemažai priklausomi nuo savo žvaigždžių legionierių – Dwayne'o Bacono ir Derricko Williamso. Atvažiuoja karšta komanda, kuri yra ant geros bangos, nes laimėjo paskutines dvejas rungtynes“, – būsimuosius varžovus pristatė K. Maksvytis.

„Panathinaikos“ surinkę gana fizinę sudėtį, bet su laikinu M. Grigonio netekimu jie gal kažkiek prarado talento puolime. Kiekvienoje pozicijoje jie turi aukštus žaidėjus, kurie gali keistis gynyboje. Jie turi tai, ko reikia gerai Eurolygos komandai“, – pastebėjo treneris.

Jis varžovų gretose išskyrė jau prasidėjus sezonui prisijungusį amerikietį D. Baconą, kuris vidutiniškai įmeta po 18,4 taško.

„Jis pridėjo komandai pasitikėjimo. Pats atrodo dar solidžiau nei pirmą sezoną Eurolygoje, atrodo labiau žaidžiantis komandai ir daugiau įtraukiantis komandos draugus, bet, be abejo, išlaikė ir savo gerą žaidimą vienas prieš vieną. Visi matome, kad jo atėjimas tikrai pagyvino ir pagerino „Panathinaikos“ žaidimą“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Specialistas dar sykį pakartojo, kad „Žalgiris“ kol kas jokio pastiprinimo nesidairo ir bandys verstis su tuo, ką turi, nebent kils kokių nors problemų dėl traumų.

Paklaustas, kas bus svarbiausia norint pratęsti pergalingą žygį savo tvirtovėje, treneris įvardijo porą dalykų..

„Išlaikyti savo veidą ir kovoti nuo pirmos iki paskutinės minutės – tai, kuo ir pasižymime visą sezoną. Tikiuosi, kad tą toliau ir pratęsime“, – vylėsi Kazys.

„Žalgirio“ akistatos su „Panathinaikos“ pradžia – penktadienį 20 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją