Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, arenoje šiuo metu pertvarkomi ir didinami koridoriai, barai, rūbinės ir kitos erdvės, didinamas lankytojų aptarnavimo vietų skaičius, atnaujinamas interjero dizainas, iki 10 proc. didinamas arenos vietų skaičius.

„Taip pat atnaujinama ir plečiama arenos TV sistema, numatoma pramogų ir žaidimų zona, diegiamos automatinės maisto ir gėrimų sistemos, modernūs LED ekranai VIP aukšte“, – rašoma pranešime.

Arena taip pat kuria mobiliąją programėlę, kuri padės didinti įsitraukimą, supaprastins ir pagreitins aptarnavimą, padės naviguoti arenoje.

„Planuojama, kad nuo 2023/24 metų sezono „Avia Solutions Group“ arena taip pat taps šiemet savo istoriją rašyti pradėjusios „Wolves“ krepšinio komandos namų aikšte. Dėl šios priežasties arenoje ženkliai augs krepšinio renginių kiekis“, – pažymima pranešime.

Primename, kad praėjusią vasarą suburta „Wolves“ komanda Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) pakeitė Alytaus „Dzūkiją“ ir kol kas namų rungtynes žaidžia Dzūkijos sostinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)