Lietuvos čempionų strategas Giedrius Žibėnas įsitikinęs, kad toks rezultatas užgavo Vassilio Spanoulio treniruojamų graikų ambicijas.

„Laukia ilgos, emocijų kupinos rungtynės. Turime pasiruošti ne tik kūnus, bet ir galvas, nes tikrai žinome, kad bus daug provokacijų. Pirmosios mūsų rungtynės „Peristeri“ įžeidė, ir jie reaguos. Savo ruožtu, mes jas turime pamiršti, nes čia bus kita istorija“, – su komanda išvykdamas į Atėnus kalbėjo 38-erių specialistas.

G. Žibėnas pamena, kaip 2020-2021 metų sezone su ta pačia komanda teko žaisti išvykoje – tuomet „Peristeri“ laimėjo 81:74.

„Žinome, kad atmosfera bus karšta, nes tada irgi buvo provokacijų tribūnose, nukreiptų prieš mūsų atsarginių suolą. Turime šiuos pašalinius veiksnius ignoruoti ir susitelkti į savo rungtynių planą. Gerai tai, kad po pergalių komandoje visada būna šviežesnis oras: matosi, kad dabar tikime tuo, ką darome, žaidėjų veiduose liko mažiau abejonių.

„Peristeri“ turi subalansuotą puolimą, kuriame yra ir metikų, ir agresyvių žaidimo du prieš du atlikėjų, ir žmonių, galinčių žaisti baudos aikštelėje. Ir jie mus spaus per visą aikštę nuo pat rungtynių pradžios. Turime tam nusiteikti ir nesitikėti kažkokių pagalbų iš teisėjų: tikrai bus smulkių pražangų, kurios liks neužfiksuotos“, – auklėtinius įspėjo treneris.

„Ryto“ ir „Peristeri“ akistata Atėnuose trečiadienį prasidės 19.30 val.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją