„Nepradėjome rungtynių taip, kaip turėjome, bet vėliau pradėjome žaisti kietą komandinį krepšinį, o tai suteikė šansą laimėti“, – sakė R. Šmitas.

19 taškų, 7 atkovotus kamuolius ir 23 naudingumo balus surinkęs latvis sužaidė geriausias sezono rungtynes ir pakartojo karjeros naudingumo rekordą Eurolygoje.

2020 metų spalį gindamas „Barcelonos“ garbę aukštaūgis 23 naudingumo balus buvo surinkęs akistatoje su tuo pačiu Valensijos klubu.

„Esu laimingas, nes laimėjome. Jei būtume pralaimėję, laimingas nebūčiau. Visada gali padaryti kažką geriau, bet reikia pripažinti, kad tikrai žaidžiau gerai“, – šypsojosi R. Šmitas.

I. Brazdeikis pabrėžė, kad agresyviai kovoti žalgiriečiai turėjo nuo pirmos iki paskutinės minutės, o laimėti leido komandinės pastangos.

„Tai puiki pergalė, tai buvo šunų kova nuo pradžios iki pabaigos. Visa komanda pasitempė, visi žaidėme gerai, todėl sugebėjome laimėti“, – sakė puolėjas.

13 taškų pelnęs atletas pabrėžė, kad tokios rungtynės daug pasako apie patį „Žalgirį“.

„Toks yra mūsų komandos veidas. Kaunamės visada, nepaisydami to, kokia yra situacija. Atsilikdami visada galime grįžti į kovą ir laimėti“, – teigė I. Brazdeikis.

Kitą penktadienį „Žalgiris“ namuose priims Atėnų „Panathinaikos“ klubą. Prieš tai, pirmadienį, LKL pirmaujantys žaliai-balti susitiks su Alytaus „Wolves“.

"Žalgiris" - "Valencia". Statistika
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją