Eurolygos susitikime Turkijoje Š. Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ 86:96 nusileido E. Atamano treniruojamai ir nugalėtojų titulą ginančiai „Anadolu Efes“ ekipai.

Susitikimo trečiame kėlinyje Š. Jasikevičius išvijo savo treniruojamą serbą, o pasibaigus mačui apsižodžiavo su „Anadolu Efes“ trenerių štabo nariais.

Pats Š. Jasikevičius po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje apie šią situaciją kalbėjo užuolankomis ir incidento priežasties neįvardino, tačiau E. Atamanas paviešino, dėl ko kilo jį asmeniškai itin įžeidęs konfliktas ant parketo, apie kurį turkas sužinojo tik kiek vėliau.

Anot E. Atamano, Š. Jasikevičius jo asistentams tiesiai šviesiai užsiminė, kad „Sinan Erdem“ arenoje buvo filmuojama „Barcelonos“ treniruotė. Šį teiginį turkas priėmė itin asmeniškai.

„Neseniai Šaras viename savo pasisakyme pajuokavo, kad man paskambins ir paklaus apie Shane'o Larkino situaciją. Jis vakar nepaskambino, bet aš laukiu jo atsiprašymo telefonu šį vakarą. Kadangi po rungtynių, kai mes vienas kitam paspaudėme rankas, jis priėjo prie mano asistentų ir mane apkaltino sakydamas, kad mes „gerai nufilmavome Barselonos komandos treniruotę“. Tai yra rimti kaltinimai. Kadangi Šaras yra mano geras bičiulis, aš kviečiu jį tai įrodyti“, – E. Atamaną cituoja Eurohoops.

Netrukus Eurolygos čempionų treneris tęsė dar karščiau.

„Mes tokių dalykų čia nedarome. Ir jeigu Šaras paskambins, aš prašysiu jo tai įrodyti – jeigu jis tai padarys, atsistatydinsiu šiandien pat. Bet jeigu jis to negali įrodyti, tada jis turi arba atsiprašyti arba atsistatydinti iš Eurolygos trenerių asociacijos dėl to, kad užsipuolė mano asistentus. Man tai visiškai nepatinka, nepatinka visa ši situacija su Šaru. Darykite ką norite, galite rašyti, kad Atamanas ir vėl kelia įtampą, bet man tai nepatinka. Aš pasakiau, o toliau tai jau žiniasklaidos reikalas“, – į žurnalistus kreipėsi E. Atamanas.

Turkijos krepšinio specialistas Stambulo klubą treniruoja nuo 2017-ųjų ir du paskutinius sezonus savo auklėtinius atvedė ant Eurolygos pjedestalo. Š. Jasikevičius Barselonoje dirba trečią sezoną.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)